Obsah fóra Portál Vojna.net Portal
 FAQ  •  Hledat  •  Možnosti  •  Uživatelské skupiny  •  Registrace  •  Profil  •  Soukromé zprávy  •  Přihlášení
Kalendář 
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma

Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionSoukromé zprávyZobrazit následující téma
Autor Zpráva
Morybundus
Oberleutnant

Věk: 40
6244.22 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 8/3/2010, 14:31  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

"Slavné tanky - Pzkfw VI Tiger". tak to zní zajímavě jdu si to asi koupit.Dik za tip Destroy Surprised

Býk Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele MorybundusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkySkype
Morybundus
Oberleutnant

6244.22 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 8/3/2010, 14:47  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Už jste někdo viděli film Smrt čeká všude???Vyhrálo to oskaray a pobilo to i Avatara.
Dneska večer se na to podívám heč Evil or Very Mad

Tady je odkaz a video..

http://www.csfd.cz/film/234493-smrt-ceka-vsude-hurt-locker-the/videa/

Býk Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele MorybundusZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkySkype
Martas2411
Unterfeldweber

Věk: 36
12969.16 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 10:33  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Destroyman napsal:
V sobotu jsem si koupil slavný film "Na západní frontě klid", který se natáčel mj. i v ČSSR (poznal jsem Terezín).
Dneska jsem zase v trafice zahlídl - ale nekoupil, protože tankům nerozumím - film "Slavné tanky - Pzkfw VI Tiger".

Sakra chlapi vy mě ale švete Very Happy ,ted jsem se vrátil od holiče a prolítal půl Orlové a ani na jedno DVDjsem nenarazil.Hlavně bych chtěl to NA ZÁPADNÍ FRONTĚ KLID,to je úžasný film.Hned bych věděl co s načatým dnem Cool

Střelec Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele Martas2411Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailSkype
Morybundus
Oberleutnant

6244.22 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 10:37  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Martine jestli jsi tady tak mi odepiš něco mám pro tebe

Destroyman
Oberleutnant

31247.58 Sigidolar

japan.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 11:11  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

"Na západní frontě klid" vydalo nakladatelství s divným názvem "Ráj DVD", tak by se to snad někde na internetu sehnat dalo. Bohužel k těm 49,- Kč se musí připočítat i poštovný. Laughing

Jináč: Skouknul jsem Das Boot odpředu odzadu a nejvíc se mi líbil jinde nevídaný bonus; film jede normálně celý, ovšem se ztlumeným zvukem a do toho mluví režisér a dva herci a vzpomínají, jak to tahdá natáčeli. Takže jsem se mj. dozvěděl, že si od nich půjčil ponorku Spielberg pro Dobyvatele ztracené archy, že se natáčelo v originálních německých bunkrech v La Rochelle, a že kompars hráli i Francouzi, kteří si originál německý ponorky ještě pamatovali, ale nejvíc mě pobavily dvě věci:
- Námět od autora románové předlohy Buchheima koupili Bavoráci a snažili se to prodat do Hollywoodu. Amíci se toho ujali a samozřejmě začali jednat. Nejdřív se jim nelíbilo, že děj se odehrává na podzim 1941 (tedy před Pearl Harborem), tak to posunuli, aby se tam mohli motat i Američani. Samozřejmě do toho narvali nějakou lovestory a fór byl, že kapitána měl hrát Robert Redford! Proti tomu ostře startoval Buchheim, nelíbilo se mu, že mu kurvěj příběh a z filmu nakonec sešlo. Pak se do toho dala druhá parta z USA, kapitána měl hrát Paul Newman, ale nějak to babrali a vůbec nevěděli, jak to mají točit. A když to téma už nikdo nechtěl, dostal to německý režisér Petersen, který si na tom filmu udělal jméno.
- Pamatujete na začátku na tu scénu, jak do hospody přijde ožralý kapitán Thomsen, divně se tam motá a nakonec se na hajzlu poblije? Tak režisér to okomentoval takhle: "If you think the actor was drunked - yes, he was." (jestli si myslíte, že herec byl ožralý - tak byl). A dodal, že ho původně měl hrát jinej chlap, ale ten že prej chlastal ještě víc a musel ho vyhodit!

Vodnář Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele DestroymanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
rudel
Major

11230.42 Sigidolar

slovakia.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 13:53  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Jo Mory Smrt čeká všude je fajn taká odechovka, pani režisérka si dala záležať, teraz by sa mohla pustiť do afganistanu to tiež neni téma na zahodenie.

Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie uživatele rudelZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Morybundus
Oberleutnant

6244.22 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 14:00  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Rudi film to není špatný,ale už jsem viděl lepší Confused

rudel
Major

11230.42 Sigidolar

slovakia.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 16:56  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Mory tak to je pravda nneni tomu tak dávno čo ma potešilo, že čt 1 zaradilo do vysielania film z roku 1977 The Duellists to bola lahôdka.

Pohlaví:Muž  OfflineOsobní galerie uživatele rudelZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Martas2411
Unterfeldweber

Věk: 36
12969.16 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 19:58  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Destroyman napsal:
"

Jináč: Skouknul jsem Das Boot odpředu odzadu a nejvíc se mi líbil jinde nevídaný bonus; film jede normálně celý, ovšem se ztlumeným zvukem a do toho mluví režisér a dva herci a vzpomínají, jak to tahdá natáčeli. Takže jsem se mj. dozvěděl, že si od nich půjčil ponorku Spielberg pro Dobyvatele ztracené archy, že se natáčelo v originálních německých bunkrech v La Rochelle, a že kompars hráli i Francouzi, kteří si originál německý ponorky ještě pamatovali, ale nejvíc mě pobavily dvě věci:
- Námět od autora románové předlohy Buchheima koupili Bavoráci a snažili se to prodat do Hollywoodu. Amíci se toho ujali a samozřejmě začali jednat. Nejdřív se jim nelíbilo, že děj se odehrává na podzim 1941 (tedy před Pearl Harborem), tak to posunuli, aby se tam mohli motat i Američani. Samozřejmě do toho narvali nějakou lovestory a fór byl, že kapitána měl hrát Robert Redford! Proti tomu ostře startoval Buchheim, nelíbilo se mu, že mu kurvěj příběh a z filmu nakonec sešlo. Pak se do toho dala druhá parta z USA, kapitána měl hrát Paul Newman, ale nějak to babrali a vůbec nevěděli, jak to mají točit. A když to téma už nikdo nechtěl, dostal to německý režisér Petersen, který si na tom filmu udělal jméno.
- Pamatujete na začátku na tu scénu, jak do hospody přijde ožralý kapitán Thomsen, divně se tam motá a nakonec se na hajzlu poblije? Tak režisér to okomentoval takhle: "If you think the actor was drunked - yes, he was." (jestli si myslíte, že herec byl ožralý - tak byl). A dodal, že ho původně měl hrát jinej chlap, ale ten že prej chlastal ještě víc a musel ho vyhodit!

Kristepane ještě že se na to ti amíci vybodli,taky to mohlo dopadnout jako film Pearl Harbor s těma dvouma hezounkama ,to byla hrůza.Ještě ,že to zůstalo u těch němců a Jurgen Prochnow ,lepšího kapitána by nesehnali.
A Thomsen též neměl chybu Cool

DAS BOOT je jeden z nejlepších filmů v mé sbírce.

Střelec Pohlaví:Muž Buvol OfflineOsobní galerie uživatele Martas2411Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailSkype
Morybundus
Oberleutnant

6244.22 Sigidolar

czechrepublic.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 21:02  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Můžu se jen připojit Martine Cool

Werwolfin
Obergefreiter

Věk: 17
6999.70 Sigidolar

slovakia.gif
PříspěvekZaslal: 9/3/2010, 21:37  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Je to síce moc neskorá reakcia (skoro ako každá z mojich) ale musím povedať že ten film Choď a pozeraj sa je vážne super film...psychotický až mi z toho kupodivu strašne preplo..hlavne ten koniec a Wagner do toho.. Surprised

Kozoroh Pohlaví:Žena Opice OfflineOsobní galerie uživatele WerwolfinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
Werwolfin
Obergefreiter

6999.70 Sigidolar

slovakia.gif
PříspěvekZaslal: 21/3/2010, 00:46  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Tak som si pozrela dokument "Ve znamení hákového kříže" a musím uznať že ma to fakt (po)bavilo. Veľmi milý dokument Very Happy
Image

Kozoroh Pohlaví:Žena Opice OfflineOsobní galerie uživatele WerwolfinZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
David.58
Unteroffizier

5899.42 Sigidolar

afghanistan.gif
PříspěvekZaslal: 9/4/2010, 16:09  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Tak kdo z vás sleduje Pacifik na HBO? Cool

Image

www.vojna.net

Vodnář Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele David.58Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkySkype
Destroyman
Oberleutnant

31247.58 Sigidolar

japan.gif
PříspěvekZaslal: 9/4/2010, 16:14  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Nemám HBO, ale kámoš mi to slíbil vysmažit. Už se těším!

Vodnář Pohlaví:Muž Pes OfflineOsobní galerie uživatele DestroymanZobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávu
David.58
Unteroffizier

5899.42 Sigidolar

afghanistan.gif
PříspěvekZaslal: 25/8/2010, 21:24  Předmět:  (Žádný předmět) Odpovědět s citátemDolůNahoru

Dnes ve 22:00 na Prima cool dávají Nejdelší den.

Image

www.vojna.net

Vodnář Pohlaví:Muž Kohout OfflineOsobní galerie uživatele David.58Zobrazit informace o autoroviOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovi WWW stránkySkype
Zobrazit příspěvky z předchozích:      
Odeslat nové témaOdpovědět na téma Zobrazit předchozí témaPoslat email příteli.Seznam uživatelů, kteří vidělit tento příspěvekUložit toto téma jako souborPrintable versionSoukromé zprávyZobrazit následující téma

Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma