| Autor |
Zpráva |
Morybundus
Oberleutnant

Věk: 40

|
|
"Slavné tanky - Pzkfw VI Tiger". tak to zní zajímavě jdu si to asi koupit.Dik za tip Destroy
|
|
|
|
       |
 |
Morybundus
Oberleutnant

|
|
|
       |
 |
Martas2411
Unterfeldweber

Věk: 36

|
|
| Destroyman napsal: | V sobotu jsem si koupil slavný film "Na západní frontě klid", který se natáčel mj. i v ČSSR (poznal jsem Terezín).
Dneska jsem zase v trafice zahlídl - ale nekoupil, protože tankům nerozumím - film "Slavné tanky - Pzkfw VI Tiger". |
Sakra chlapi vy mě ale švete ,ted jsem se vrátil od holiče a prolítal půl Orlové a ani na jedno DVDjsem nenarazil.Hlavně bych chtěl to NA ZÁPADNÍ FRONTĚ KLID,to je úžasný film.Hned bych věděl co s načatým dnem
|
|
|
|
_________________ VĚRNI ZUSTANEM!
|
|
 |
      |
 |
Morybundus
Oberleutnant

|
|
| Martine jestli jsi tady tak mi odepiš něco mám pro tebe
|
|
|
|
       |
 |
Destroyman
Oberleutnant

|
|
"Na západní frontě klid" vydalo nakladatelství s divným názvem "Ráj DVD", tak by se to snad někde na internetu sehnat dalo. Bohužel k těm 49,- Kč se musí připočítat i poštovný.
Jináč: Skouknul jsem Das Boot odpředu odzadu a nejvíc se mi líbil jinde nevídaný bonus; film jede normálně celý, ovšem se ztlumeným zvukem a do toho mluví režisér a dva herci a vzpomínají, jak to tahdá natáčeli. Takže jsem se mj. dozvěděl, že si od nich půjčil ponorku Spielberg pro Dobyvatele ztracené archy, že se natáčelo v originálních německých bunkrech v La Rochelle, a že kompars hráli i Francouzi, kteří si originál německý ponorky ještě pamatovali, ale nejvíc mě pobavily dvě věci:
- Námět od autora románové předlohy Buchheima koupili Bavoráci a snažili se to prodat do Hollywoodu. Amíci se toho ujali a samozřejmě začali jednat. Nejdřív se jim nelíbilo, že děj se odehrává na podzim 1941 (tedy před Pearl Harborem), tak to posunuli, aby se tam mohli motat i Američani. Samozřejmě do toho narvali nějakou lovestory a fór byl, že kapitána měl hrát Robert Redford! Proti tomu ostře startoval Buchheim, nelíbilo se mu, že mu kurvěj příběh a z filmu nakonec sešlo. Pak se do toho dala druhá parta z USA, kapitána měl hrát Paul Newman, ale nějak to babrali a vůbec nevěděli, jak to mají točit. A když to téma už nikdo nechtěl, dostal to německý režisér Petersen, který si na tom filmu udělal jméno.
- Pamatujete na začátku na tu scénu, jak do hospody přijde ožralý kapitán Thomsen, divně se tam motá a nakonec se na hajzlu poblije? Tak režisér to okomentoval takhle: "If you think the actor was drunked - yes, he was." (jestli si myslíte, že herec byl ožralý - tak byl). A dodal, že ho původně měl hrát jinej chlap, ale ten že prej chlastal ještě víc a musel ho vyhodit!
|
|
|
|
_________________ Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi debil.
|
|
 |
    |
 |
rudel
Major

11230.42 Sigidolar

|
|
| Jo Mory Smrt čeká všude je fajn taká odechovka, pani režisérka si dala záležať, teraz by sa mohla pustiť do afganistanu to tiež neni téma na zahodenie.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
Morybundus
Oberleutnant

|
|
Rudi film to není špatný,ale už jsem viděl lepší
|
|
|
|
       |
 |
rudel
Major

11230.42 Sigidolar

|
|
| Mory tak to je pravda nneni tomu tak dávno čo ma potešilo, že čt 1 zaradilo do vysielania film z roku 1977 The Duellists to bola lahôdka.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
Martas2411
Unterfeldweber

Věk: 36

|
|
| Destroyman napsal: | "
Jináč: Skouknul jsem Das Boot odpředu odzadu a nejvíc se mi líbil jinde nevídaný bonus; film jede normálně celý, ovšem se ztlumeným zvukem a do toho mluví režisér a dva herci a vzpomínají, jak to tahdá natáčeli. Takže jsem se mj. dozvěděl, že si od nich půjčil ponorku Spielberg pro Dobyvatele ztracené archy, že se natáčelo v originálních německých bunkrech v La Rochelle, a že kompars hráli i Francouzi, kteří si originál německý ponorky ještě pamatovali, ale nejvíc mě pobavily dvě věci:
- Námět od autora románové předlohy Buchheima koupili Bavoráci a snažili se to prodat do Hollywoodu. Amíci se toho ujali a samozřejmě začali jednat. Nejdřív se jim nelíbilo, že děj se odehrává na podzim 1941 (tedy před Pearl Harborem), tak to posunuli, aby se tam mohli motat i Američani. Samozřejmě do toho narvali nějakou lovestory a fór byl, že kapitána měl hrát Robert Redford! Proti tomu ostře startoval Buchheim, nelíbilo se mu, že mu kurvěj příběh a z filmu nakonec sešlo. Pak se do toho dala druhá parta z USA, kapitána měl hrát Paul Newman, ale nějak to babrali a vůbec nevěděli, jak to mají točit. A když to téma už nikdo nechtěl, dostal to německý režisér Petersen, který si na tom filmu udělal jméno.
- Pamatujete na začátku na tu scénu, jak do hospody přijde ožralý kapitán Thomsen, divně se tam motá a nakonec se na hajzlu poblije? Tak režisér to okomentoval takhle: "If you think the actor was drunked - yes, he was." (jestli si myslíte, že herec byl ožralý - tak byl). A dodal, že ho původně měl hrát jinej chlap, ale ten že prej chlastal ještě víc a musel ho vyhodit! |
Kristepane ještě že se na to ti amíci vybodli,taky to mohlo dopadnout jako film Pearl Harbor s těma dvouma hezounkama ,to byla hrůza.Ještě ,že to zůstalo u těch němců a Jurgen Prochnow ,lepšího kapitána by nesehnali.
A Thomsen též neměl chybu
DAS BOOT je jeden z nejlepších filmů v mé sbírce.
|
|
|
|
_________________ VĚRNI ZUSTANEM!
|
|
 |
      |
 |
Morybundus
Oberleutnant

|
|
Můžu se jen připojit Martine
|
|
|
|
       |
 |
Werwolfin
Obergefreiter

Věk: 17

|
|
Je to síce moc neskorá reakcia (skoro ako každá z mojich) ale musím povedať že ten film Choď a pozeraj sa je vážne super film...psychotický až mi z toho kupodivu strašne preplo..hlavne ten koniec a Wagner do toho..
|
|
|
|
_________________ "Keď sme tu my, nie je tu ešte smrť a keď je tu smrť, nie sme tu už my. A tak sa netýka ani živých, ani mŕtvych, lebo pre prvých nejestvuje a druhí už nejestvujú pre ňu..." Epikuros
|
|
 |
    |
 |
Werwolfin
Obergefreiter

|
|
Tak som si pozrela dokument "Ve znamení hákového kříže" a musím uznať že ma to fakt (po)bavilo. Veľmi milý dokument
|
|
|
|
_________________ "Keď sme tu my, nie je tu ešte smrť a keď je tu smrť, nie sme tu už my. A tak sa netýka ani živých, ani mŕtvych, lebo pre prvých nejestvuje a druhí už nejestvujú pre ňu..." Epikuros
|
|
 |
    |
 |
David.58
Unteroffizier

|
|
Tak kdo z vás sleduje Pacifik na HBO?
|
|
|
|
_________________ Všichni jsou blázni jen já letadlo..
www.vojna.net
|
|
 |
       |
 |
Destroyman
Oberleutnant

|
|
| Nemám HBO, ale kámoš mi to slíbil vysmažit. Už se těším!
|
|
|
|
_________________ Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi debil.
|
|
 |
    |
 |
David.58
Unteroffizier

|
|
| Dnes ve 22:00 na Prima cool dávají Nejdelší den.
|
|
|
|
_________________ Všichni jsou blázni jen já letadlo..
www.vojna.net
|
|
 |
       |
 |
|
|
Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 17, 18, 19
|
Zobrazit následující téma
Zobrazit předchozí téma
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
9368 blokovaných útoků
|