| Autor |
Zpráva |
Martas2411
Oberfähnrich

Věk: 39

|
|
| Tak po delší odmlce začínám psát článek ,který bude pojednávat o boji československé armády u Čadce v roce 1938 ,kdy proběhla taková další "malá válka " tentokrát s Polskem o tehdejší čs. území.Už to začínám psát ,ale nevím kdy to bude hotovo,jelikož mě čeká dovolená
|
|
|
|
_________________ VĚRNI ZUSTANEM!
|
|
 |
      |
 |
Střelec
Unterfeldweber

|
|
| Do konce srpna by měl bejt zcenzurovanej deník z výpravy do formy připustitelný na veřejnost, takže bude možnost počíst si o letošní mořeplavbě...
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
Destroyman
Oberstleutnant

Věk: 43

|
|
No paráda! Já se zase duševně připravuju na dokončení sovětsko-japonské námořní války. Už jsem dokonce napsal i nadpis.
|
|
|
|
_________________ Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi debil.
|
|
 |
    |
 |
Střelec
Unterfeldweber

|
|
| Možná bych moh časem něco spytlíkovat o I-185, ale bude to na dlouho...
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
Střelec
Unterfeldweber

|
|
| Tak jsem rozjel recyklaci modelářských článků z FP. Dneska jsem s Destroyovou dopomocí (Díky!) šoupnul do placu druhou část (německý a sovětský plackolet) a příští týden hodlám pokračovat dalším plackoletem, tentokrát z USA. Dál by po týdnu měly následovat další projekty podle témat - rakety, pilotované pumy, raketové letouny a jiné podivnosti - jak projektované, tak i prototypové. Až dojdou zásoby, frekvence poklesne na rychlost lepení, ale zase to tu bude víceméně souběžně s FP.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
Destroyman
Oberstleutnant

|
|
| Bezva! Když tak ten plackolet dej ke stávajícím plackoletům a ty ostatní věci dej do samostatných článků.
|
|
|
|
_________________ Hádat se na internetu je jako závodit na paralympiádě. I když vyhraješ, pořád jsi debil.
|
|
 |
    |
 |
private_joker
Generalmajor

Věk: 21

|
|
Ja celkom uvažujem nad nejakým článkom o znovudobití Filipín Američanmi, kde sa to mydlilo takmer rok. Ale neviem či pozbieram na to odvahu a sily
|
|
|
|
_________________ Hitler has only one left ball, Göring has two but very small, Himmler has something similar, but poor old Goebbels has no balls at all.
|
|
 |
     |
 |
Destroyman
Oberstleutnant

|
|
No, tak to máš co dělat. Norad na palbě popsal jen bitvu u Leyte a bylo z toho asi sedm článků!
|
|
|
|
|
|
 |
    |
 |
private_joker
Generalmajor

|
|
Ako keby ma nepoznáš Destroy, námorníctvu sa ako vždy džentlmentsky vyhýbam lebo o tom moc toho neviem . Každopádne tie pozemné boje, je toho fakt veľa. Zrejme spravím nejaký základný výcuc ale aj tak to nebude menej jak tri články Iba japonské masakre civilistov by vystačili na jeden článok.
|
|
|
|
_________________ Hitler has only one left ball, Göring has two but very small, Himmler has something similar, but poor old Goebbels has no balls at all.
|
|
 |
     |
 |
private_joker
Generalmajor

|
|
Tak po prvej napísanej A4 o Filipínach 1944/1945 môžem so spokojným srdcom napísať, že tak do konca roka to budem mať hotové
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Střelec
Unterfeldweber

|
|
| Dneska jsem nahodil poslední plackolet, Destroy k tomu snad v reálném čase "propašuje" fotky. Příští tejden budou na řadě rakety EMW A/9; A/10, pak budu postupně přihazovat raketové letouny...
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
private_joker
Generalmajor

|
|
Strelče, neplánuješ si vo volnom čase nejaký takýto vehikl zbalastiť u seba na dvore? znalosti na to máš a podla mňa by si to vedel aj do slušivého náteru obliecť
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
Střelec
Unterfeldweber

|
|
| Garsonka bez balkonu v padesát let starým paneláku podobný bastlení neumožňuje. Kdybych něco zbastlil 1:1, nedostanu to ven oknem, ani dveřma. Kdysi jsem udělal papundeklovej převlek na nafukovací člun pro místní neckyádu - musel jsem to sestavit den předem před barákem a pak uvnitř plavidla přespat, aby mi s tim v noci nikdo nezdrhnul. Poprvé to byl jižanskej obrněnec, podruhé "nosič letadel" ve stylu WWI, ze kterého jsem za jízdy odhazoval ne moc stylovej RC elektrolet.
|
|
|
|
|
|
|
    |
 |
jarl
Obergefreiter

Věk: 38

|
|
| Chystám několik článků o italských bitevních lodích třídy Conte di Cavour.
|
|
|
|
_________________ Quod licet Iovi, non licet bovi.
|
|
 |
    |
 |
private_joker
Generalmajor

|
|
Páni námorníci, práve pozerám dokument o Kronštadte v čase revolúcie roku 1917. Nevedeli by ste o Kronštadte sprasiť nejaký článok ?
|
|
|
|
|
|
 |
     |
 |
|
|